A Betyársereg EGYÉRTELMŰ ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL NEMZETI ÜGYEKBEN – mondta Tyirityán Zsolt

Moonshine
2020.01.26.
A 2022-es választás vagy/vagy választás lesz Magyarország életében; A Paksi klán közel egy éve alakult és szombaton a jubileumi ünnepet ülték zárt körben, amelyen a Betyársereg vezetőjének is jelen kellett lennie – indokolta megjelenésének okát Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője....
Címkék: Publicisztikák

130 MILLIÓBÓL - 600 méter, SZERÉNYEN !!

Moonshine
2019.10.12.
Valószínűleg világrekordot állított fel Rácalmás Schrick István polgármester úrnak köszönhetően a legdrágább egységárú útépítés kategóriában a vasúthoz vezető 600 méteres út 130 millió forintos árával. - KI, KINEK OSZT, MENNYIBŐL ??? ÉRDEKES LEHET RÁCALMÁSON IS.
Címkék: Publicisztikák

EREDETI, NEMZETHŰ GONDOLATOK RÁCALMÁSON is!

Moonshine
2018.11.29.
Egy nő - egy férfi címmel Rácalmáson is elkezdődtek a kulturkampfot sem mellőző elköteleződésünket szolgáló és az EP-kampányt is érintő beszélgetések. Legutóbb Jurák Katával és Stoffán Györggyel találkoztak az érdeklődők. És két olyan, a beszélgetésre érkezett levéllel, amit ITT olvashatnak először a DUOL-tudósításon kívül.

BAYER ZSOLTOT MINISZTERI BIZTOSNAK !

Hunyadi film? KELL! Szkript-bozótharc? Nem lényegi kérdés. Egyébként: Nem arról szól, amiről kellene, szemfényvesztő arcátlanság és hazudozás, és mellébeszélés, és vérlázító identitásgyalázás. Akkor, amikor az egyébként Európát is megvédő DIADALRÓL van szó - a MAGYAR TÖRTÉNELEMRŐL.
Címkék: Publicisztikák

PATRIÓTA EURÓPA MOZGALOM – NINCS ! – A FÉSZBÚK szerint

Moonshine
2018.08.11.
Levelet kaptam Mészáros Lászlótól! KÖZLÖM. 151 ezer patrióta okom van rá, hogy megtegyem. 151 ezernél többen férfi és nő kapcsolatából származunk és föltehetőleg családban nevelkedtünk. Tovább anyanyelvi közösségünk általi felhatalmazásunk van múltunkhoz, jelenünkhöz, identitásunkhoz. És ahhoz, hogy tökéletesen értsük a semmi-jelentésekkel felruházott meztelen királyok zavarát, hiszen mindig mindent ellenünkre, a megsemmisítésünkre és felszámolásunkra fordítanak...
Címkék: Publicisztikák

Emléktáblát avattak Kunmardarason - Birkás István festőművész szülőházánál

Moonshine
2018.06.26.
Birkás István Munkácsy-díjas festőművész Kunmadarasi szülőházán avatott emléktáblát a Kunmadaras Hagyományőrző Egyesület - meghívásukra és az özvegy meghívására hangzott el a beszéd a Magyar Írószövetség tagjától, a Dunaújvárosi Dunai Limes irodalmi-kulturális lap alapító-főszerkesztőjétől.
Címkék: Publicisztikák

LÁTHATÓVÁ kell tennünk Magyarországot - ÉRTÉKEK mentén Stumpf-Bíró Balázzsal

Moonshine
2018.06.24.
Rácalmás - Sikeres tevékenységét követően, ottani üzletrészét értékesítve közel nyolc év után hagyta el Írországot. Úgy fogalmaz, hogy ő nem visszajött, hanem hazatért Magyarországra. Azóta pedig tudatosan találkozik a világra nyitott emberekkel. Beszélgetésünket már vagy hetven hasonló előzte meg. Stumpf-Biró Balázst értékrendről, identitásról kérdeztem.
Címkék: Publicisztikák

ELLENZÉKI ÖSSZEFOSÁS (nem csak szimbolikusan)

Moonshine
2018.04.20.
Időre jött a gender-egyed (Apja kivitte a Nyílt Társadalom Alapítványt Berlinbe, de megjött a fia a szombati tünci-müncire). A másodikra, úgyhogy teljesen felesleges mindenféle politikai időjárás előrejelzés. Úgy látszik lesz/van az a pénz (Majdani véren akár!), amivel a temetőgyertyákra emlékeztető NAGY FELVILÁGOSULÁST megismételheti telefonjaival bárhol Budapesten a létre nem jött ellenzéki összefostoskodás. (Hogy gratulálni elfelejtettek, spongyát rá - bunkók!)
Címkék: Publicisztikák

"VÉGVÁRI" LEVELET KAPTAM... Tamásiból - ( talán MINDENKIHEZ)

Moonshine
2018.03.03.
VÉGVÁRI ALÁÍRÁSGYŰJTŐKHÖZ, s hogy Cseke István mégis megtalált, annak sok oka van. De tény, mindkettőnknek piros-fehér-zöld a vére ITT és MOST, amikor Ő Tamási végváriként, én meg Rácalmásiként állom a havat, a sarat, s "mi jó falat" a KÖZ-VÉLEMÉNY (újabb közök: ellenzéki zsákutcák!) valóságát. SOKAKNAK VANNAK VÉGVÁRAIK, JOBBAN KELLENE FIGYELNI RÁJUK. Ejj, nincs szebb a VÉGVÁRAKNÁL! Meg a betyárbecsületnél!
Címkék: Publicisztikák

SZÉKESFEHÉRVÁR - EURÓPA

Moonshine
2018.02.16.
Szerda óta többek abban a tévhitben élnek, hogy itt valami óriási skandalum történt Székesfehérvár Európa Kulturális Főváros projektben. Holott "csak annyi" történt, hogy egy rakat szerencsétlen olyanról véleményezett, amilyen távlatra agya sem volt.
Címkék: Publicisztikák

Ezeket a cikkeket olvastad már?