Publicisztikáim

Elolvasom

Képek - Útjaim

Elolvasom
A Betyársereg EGYÉRTELMŰ ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL NEMZETI ÜGYEKBEN – mondta Tyirityán Zsolt

A Betyársereg EGYÉRTELMŰ ÁLLÁSPONTOT KÉPVISEL NEMZETI ÜGYEKBEN – mondta Tyirityán Zsolt

2020.01.26. | Moonshine

A 2022-es választás vagy/vagy választás lesz Magyarország életében; A Paksi klán közel egy éve alakult és szombaton a jubileumi ünnepet ülték zárt körben, amelyen a …

Tovább
EREDETI, NEMZETHŰ GONDOLATOK RÁCALMÁSON is!

EREDETI, NEMZETHŰ GONDOLATOK RÁCALMÁSON is!

Tovább
BAYER ZSOLTOT MINISZTERI BIZTOSNAK !

BAYER ZSOLTOT MINISZTERI BIZTOSNAK !

Tovább

"VÉGVÁRI" LEVELET KAPTAM... Tamásiból - ( talán MINDENKIHEZ)

Moonshine
2018.03.03.
VÉGVÁRI ALÁÍRÁSGYŰJTŐKHÖZ, s hogy Cseke István mégis megtalált, annak sok oka van. De tény, mindkettőnknek piros-fehér-zöld a vére ITT és MOST, amikor Ő Tamási végváriként, én meg Rácalmásiként állom a havat, a sarat, s "mi jó falat" a KÖZ-VÉLEMÉNY (újabb közök: ellenzéki zsákutcák!) valóságát. SOKAKNAK VANNAK VÉGVÁRAIK, JOBBAN KELLENE FIGYELNI RÁJUK. Ejj, nincs szebb a VÉGVÁRAKNÁL! Meg a betyárbecsületnél!
Címkék: Publicisztikák

LEVELET KAPTAM - VOLT KÉPE HOZZÁ !

Moonshine
2018.03.02.
Nem érdemes idézni a hozzám írottak teljes tartalmát, lényeg úgyis a kép(ek)ben található. Azért egy kép-szerzői mondat mégis idekívánkozik: "Azért azt tudjad, Istvánom, ezek népirtók! És már a Mutti is NO-Go zónázik..." Szerényen még annyit megjegyzek, ha mégis velünk szeretnék feltörölni Európa összefruttyantott véres padlatát, köszönjük, tetszettek volna 1956-ban igyekezni. Sem magyarként, sem keresztényként, sem Európaiként nem kívánok (kívánunk!) ehhez a hóhérmunkához asszisztálni.

Stoffán György: "Örülök a koromnak, de vannak akik nem."

Moonshine
2018.02.22.
Hatvanéves korára veszítette el édesanyját, éppen akkor, amikor Erdélyben tartott előadást... Stoffán Györgyöt születésnapjára a fészbúk is letiltotta. Megneszelhették, hogy egy-egy írását harmincezernél is többen olvassák... Legyen ez a beszélgetés egy hű sváb-magyar ember (ahogy magát nevezi!) élet-látlelete, de legalábbis nem átugrandó... Egyáltalán nem. Nekünk is Magyarország az első!

SZÉKESFEHÉRVÁR - EURÓPA

Moonshine
2018.02.16.
Szerda óta többek abban a tévhitben élnek, hogy itt valami óriási skandalum történt Székesfehérvár Európa Kulturális Főváros projektben. Holott "csak annyi" történt, hogy egy rakat szerencsétlen olyanról véleményezett, amilyen távlatra agya sem volt.
Címkék: Publicisztikák

ISTEN VELED BIRKÁS ISTVÁN!

Moonshine
2018.02.04.
Elhunyt Birkás István Munkácsy-díjas festőművész.
Temetésén rokonai, művésztársai, barátai vettek részt február másodikán Dunaújvárosban. Kiváló embert, alkotót, művészetszervezőt és példaértékű apát veszítettünk.

"REJTELMES MOZGÁSOK" - KAMPÁNY A NEVED

Moonshine
2018.01.11.
(Jurák Katának – Tusványos 2018-ig!)

Fideszt támogató Katolikus Néppárt alakul…

Moonshine
2017.11.16.
Stoffán – ahogyan nem ismerem (még!) – szívesen pofán vágna néhány hazánkra rontó, fizetett macskajancsit, mert, ha jogilag nem is bizonyítható ugyan, de Ő szellemi képességei teljes birtokában tudja: ezek a macskajancsik hazaárulók. Stoffán Gyuri – ahogyan viszont én ismerem – a közelmúltban (egy hete, hogy pontos maradjak!) rövid kommünikét tett közzé: ÚJJÁSZERVEZI A KATOLIKUS NÉPPÁRTOT.

Közfoglalkoztatásból a munka világába

Címkék: Publicisztikák

VONA elleni demonstráció januárban!

Címkék: Publicisztikák

NAGY MIKLÓS egy Pesti srác! – Dunaújvárosból!

Címkék: Publicisztikák

Ezeket a cikkeket olvastad már?